Hold øje med dine børn med nyt iPhone tilbehør

mobile-phone-in-hand-1438235-2-mEt helt nyt iPhone tilbehør gør nu, at du ikke længere, skal gå og være bange for at dine børn bliver væk eller ender i farlige sitationer. Dette nye iPhone tilbehør kan spore dine børn 24 timer i døgnet, og med en præcision ned til 50 cm. iPhone tilbehøret har også et indbygget altimeter, som gør det muligt at måle hvor højt oppe eller langt nede dine børn er. Så hvis du f.eks. er ude at shoppe i et indkøbscenter, så kan du se hvilken etage dine børn befinder sig på. Dette iPhone tilbehør gør altså, at du aldrig mere skal høre, at dit barn er blevet væk over højtaleren. I stedet for kan du nu selv holde styr på dine børn, uden at skulle være sammen med dem konstant.

Du kan købe helt nyt iPhone tilbehør på webshop’s som følgende:
Apple Store
iPhonebasen
TrendCover
Nokia

Find dine børne via din smartphone

Du kan i stedet bare sende dem ud for dem selv, og finde dem let igen, uden at skulle tænke videre over det. Dette iPhone tilbehør gør altså, at du ikke behøves at være klisteret op ad dine børn, og at dine børn kan få lov til at gøre ting for sig selv, uden at du skal være involveret. På den måde får i allesammen mere tid til jer selv, uden at du skal fortvivle over hvor dine børn mon er henne, eller hvad de mon går og laver? Med dette iPhone tilbehør, er du altid bevidst om hvor de er, således at du heller ikke konstant bliver nød til at spørge ind til, hvor de skal hen, eller hvad de nu har planer om. Dette iPhone tilbehør er også ideelt til forlystelsesparker, eller zoologisk have, hvor ens børn gerne selv vil rende rundet, og se de ting som de synes er spændende. På den måde får i som forældre også mere tid til jer selv, når i føler at i har brug for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *