Sifonflaske.dk

Sifonflaske.dk er et nyt goumet koncept inden for madlavningsverdenen – det handler i denne butik om at hurtiggøre og forenkle madlavning således man kan forkusere og perfektionere andre områder i stedet.

Rasmus fra sifonflaske.dk siger det egentlig både er for entusiasterne der går meget op i firnurligheder og fin kreativ bagning – men også er for dem der kan lide at få lavet en god Irish coffee på en hurtigt måde. Det er jo nemt, hurtigt og minimal spild og opvask. Man bruger nemlig blot sifonflasken og gaspatronen til at skyde flødeskummen ned i hvad man nu er i gang med at lave.

 

Frisk flødeskum uden at bruge tid på piskning

Den kan også bruges direkte på bordet – og derved være frisk-pisket lige når man får det ned på æbletærten, i den varme kakao, vandbakkelsen, eller. Ja. I sin lækre Irish coffee med en sjat likør. Altså at det er friskt flødeskum er vel også dejligt? Spørger Rasmus.

 

Danskerne får øjnene op for gaspatroner

Sifonflaske.dk har til huse i Herlev på Marielundvej – hvor der ryger sifonflasker ud til den danske kunde hver dag. Det er danskere der ønsker at prøve et nyt produkt – et koncept de egentlig taget ikke anede eksisterede. Rasmus siger at det først er nu, danskerne har åbnet øjnene op for bagning på i sin vis professionel form. Og derfor mangler de stadig viden – som er normal viden hos bagerier og restaurationer.

“Vi forsøger stadig, at åbne danskernes øjne op for sifonflasken samt andre produkter indenfor isenkram”

 

Andre boller på suppen end sifonflaske.dk

Sifonflaske.dk har også et andet koncept – nemlig Bago.dk som også sælger produkter til private bage entusiaster. Her sælges også sifonflasker til dels – men der sælges der kvalitets-chokolade som hovedformålet. Husk at bago.dk og sifonflaske.dk uploader lækre hjemmelavede opskrifter af kager og goumet-bagning på youtube – her kan man følge holdet og familien Kølln i privaten. Det er den nære relation deres butikker godt kan lide at markedsføre sig selv på.

Screen Shot 2016-03-08 at 5.05.53 PM
Sifonflaske.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *