Sikker vej til kvalitet af opladere og batterier

Opladershoppen er den sikre vej til høj kvalitet – men hvor du undgår at betale for brandet.

Opladershoppen.dk har gjort det siden 2014 – skaffet opladere og batterier hjem til Danmark – som er kompatible til de fleste mærker i Danmark.

Fordelen er at man ikke betaler for selve brandet – men du får en oplader der ligner – men uden logo. Kvaliteten er af samme høje standard og samme sikre kvalitet. Så de båder overholder lovgivningen og kan fungerer i mange mange år – før de går i stykker. Den eneste opgave man har som forbruger er ikke at glemme dem. Ja som man plejer.

Opladershoppen.dk har hjemme i det skønne Herlev på Marielundvej i nærheden af Mac donalds. Her sender de flere hundrede varer ud af døren hver dag – til hungrende kunder, der ikke har adgang til deres laptop. Forfærdelig scenarie.

2 års garanti udover reklamationsretten hos Opladershoppen.dk

Daniel fra Opladershoppen.dk udtaler at det hårdste er konkurrence på markedet – fordi der er mange syndefulde der sælger billig ragelse fra Kina – mens han siger det er livsfarligt hvis man ikke undersøger sagen inden. Hos Opladershoppen.dk er man nemlig sikker på at varerne holder alle regler. Daniel lover endda 2 års garanti – hvis man ikke river sin oplader over. Daniel griner.

Undgå andre webshops og vælg opladershoppen.dk for at få sikre produkter

I dag er Opladershoppen en succes – som snarligt går til udlandet. Her mangler de også en sikker webshop – der ikke snyder kunderne. Daniel kan f.eks. nævne Deal-hunter som lokker med gode priser på Apple produkter – men deres opladere er af så dårlig kvalitet at de går i stykker inden for kort tid eller brænder huset ned. Han håber kunderne fremover vil undersøge det lidt nærmere og faktisk spørge webshoppen før man bestiller om de er CE-godkendt.

Opladershoppen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *